Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag solliciteren? Bekijk dan snel al onze vacatures op onze website en solliciteer op de functie die het beste bij jou past! Of solliciteer vrijblijvend en stuur ons je CV en motivatiebrief. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen om ons team te versterken. Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap naar jouw nieuwe carrière!

We are looking for new colleagues:

Breng de wereld van kunststofbewerking in beweging

Bekijk de korte video aan de zijkant om een glimp op te vangen van het prachtige bedrijf waarvoor we staan. Als je enthousiast bent over de mogelijkheid om deel uit te maken van het BKB Precision-team en interesse hebt in een baan, nodigen we je van harte uit om ons je sollicitatie te sturen. 

Ontmoet BKB Precision

Bij BKB Precision geloven we in een open en vriendelijke werkomgeving, waarbij persoonlijk contact centraal staat. Daarom staat onze deur altijd open voor een kop koffie of een kort kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om jou beter te leren kennen en te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan ons dynamische team. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en de eerste stap te zetten naar een boeiende carrière bij BKB Precision.

 

Werken bij BKB

We hechten veel waarde aan het welzijn van onze medewerkers, omdat gemotiveerde teams de drijvende kracht zijn achter de kwaliteit van onze producten. Gedrevenheid en teamspirit staan centraal in onze bedrijfscultuur, net als aandacht voor kwaliteit, precisie en nauwkeurigheid.

Werken bij BKB Precision betekent niet alleen een baan, maar een kans om deel uit te maken van een gemeenschap die technologische grenzen verlegt en bijdraagt aan de toekomst van hoogwaardige kunststofbewerking. Bij ons werk je voor diverse high tech klanten die een hoge kwaliteit en precisie vragen.

BKB Precision draagt actief bij aan de toekomst van vakmanschap door erkend leerbedrijf te zijn en regelmatig stages aan te bieden op alle niveau's. We hebben daarnaast sterke samenwerkingsverbanden met onderwijsinstellingen in de regio, waardoor studenten hun theoretische kennis in de praktijk kunnen toepassen. 

Werken bij BKB Precision Stage lopen bij BKB Precision

Kit-BKB-Precision

Wil je meer weten?

Staat jouw baan er niet tussen maar denk je toch dat je een bijdrage kunt leveren en heb je affiniteit met techniek en de high-techindustrie? Neem dan telefonisch contact op met onze HR Manager Suzanne Rustige op telefoonnummer +31 (0)40 267 01 01. Of stuur haar een email.

Suzanne Rustige

HR Manager

+31 (0)40 267 01 01

Corine Peeters

HR Business Partner

06 25 04 43 79

Contact form

Fill in the fields below and write your message. We will reply shortly.

This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required