2017 | BKB Precision participates in the Holland High Tech Pavilion at Semicon Europe

This fall, BKB Precision will participate in the Semicon Europe, which will take place from 14-17 November at the Messe in Munich, Germany. At the same time, the Productronica exhibition will take place. New is the co-operation between both events.

Samenwerking met partners

BKB Precision neemt samen met een aantal partners uit het Business Cluster Semiconductors Netherlands deel aan het Holland High Tech Paviljoen. Het Nederlandse semiconlandschap wordt getoond; van chipdesign tot marktapplicatie en van productiemachine tot chip. Hiermee wordt de kracht van Nederland gepresenteerd: het creatief samenwerken tussen de eindproductproducenten en haar toeleverketen.

Het paviljoen staat in hal B1 op de Allée des Clusters: B1-434. BKB laat hier de mogelijkheden zien van hoogwaardige kunststofbewerking (high performance plastics) voor de semiconductor industrie.

Samenwerking met Productronica

De beurs is een ideaal platform om trends in technologie en industrie op de voet te volgen, mondiale samenwerking te stimuleren en kennis uit te wisselen. De samenwerking met Productronica belichaamt de globale strategie van Semicon om verbinding te maken met de breedte van de hele electronics supply chain.