2020 | BKB Precision und COVID-19 (3)

Craftsmanship at 1.5 metres...

It’s been a while since we sent out our last Corona update, but with this week’s announcement of new measures, it seems like a good time to update you again. BKB Precision can look back on a busy, productive first half-year. Of course, the existing measures meant there were times when we had to pull out all the stops, but overall we managed to adapt well and maintain full production capacity.

Blogartikel COVID-19 (1) BKB Precision

Safedi buttons

De persconferentie van deze week heeft ons maar weer duidelijk gemaakt dat het nog steeds ernst is. Dat het virus niet weg is. Sterker nog, de huidige ontwikkelingen zijn ook voor ons aanleiding om de afspraken die er al waren weer op te poetsen en weer aan te scherpen. 

Gezondheid van de medewerkers staat voor op. Maar we willen ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om besmettingen te voorkomen terwijl wij onze klanten op de juiste wijze willen blijven bedienen. Laat staan dat we een tijdelijke sluiting over ons af zouden moeten roepen, want die dreiging was wel een scherp randje in de speech van de Minister-president.

Maar zoals gezegd, bij BKB staan we weer op scherp. We hebben op korte termijn de beschikking over sensoren om ons te helpen bij het houden van afstand en het traceren van contacten bij eventuele besmettingen. Alles uiteraard AVG-proof.

Vakmanschap op 1,5 meter

Waar mogelijk wordt er thuisgewerkt, waar nodig in roulatie. Ook het bezoekbeleid is aangescherpt,  zowel voor op bezoek komen als op bezoek gaan. Hoe prettig we het ook vinden om met opdrachtgevers en relaties aan tafel te zitten, ook hierin moeten we verstandig zijn. Dus zullen we kritisch zijn en blijven waarvoor we op bezoek gaan of waarvoor we bezoek ontvangen. En uiteraard houden we daarbij de RIVM richtlijnen in acht.

Maar gelukkig hebben we inmiddels al veel ervaring met elkaar digitaal ontmoeten. En ook met het leveren van vakmanschap op 1,5 meter. Want dat mag gezegd worden: we zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we van onze klanten krijgen en de inzet van onze medewerkers die de verwachtingen onder deze omstandigheden waar moeten maken. Alleen samen krijgen we het Coronavirus eronder……!

Vakmanschap op 1.5 meter BKB Precision